دانلود رایگان برنامه های دکتر علی بابایی زاد

دانلود رایگان برنامه های دکتر علی بابایی زاد

خلاصه، دانلود رایگان و ارسال پستی مجموعه برنامه های دکتر علی بابایی زاد psychoseries.ir
دانلود رایگان برنامه های دکتر علی بابایی زاد

دانلود رایگان برنامه های دکتر علی بابایی زاد

خلاصه، دانلود رایگان و ارسال پستی مجموعه برنامه های دکتر علی بابایی زاد psychoseries.ir

برنامه اردیبهشت-دکتر علی بابایی زاد-94/03/11


دانلود فایل صوتی

دانلود فایل تصویری

رانه ی کامل باش (Be Perfect)

مهارها در درون ما به عنوان تصمیم گیری های هیجانی مانع زندگی شاد وعاشقانه هستند بنابراین لازم است  که کنترل شوند ولی نه بوسیله ی رانه ها! رانه هایی که برای نادیده گرفتن اضطراب  حاصل از مهارها٬ بعنوان پیام هایی که از محیط دریافت می کنیم که کاملا نتیجه ی آموزش ویا تربیت نابجاست ٬مانع خودشکوفایی می شوند همچنین حضوردریک رانه سبب تقویت پیش نویس می شود.

درمورد رانه ی " کامل باش " بقای فرد ویاکنترل اضطراب او مشروط به بی نقص بودن اوست.

این رانه با تحقق خود و حرکت بسوی کمال متفاوت است . تحقق خود در روند همه یا هیچ (صفریا یک ) ومعطوف به هدف نیست.  " کامل باش " عملکردی است برای کنترل اضطراب و معطوف به موقعیت  درواقع نوعی مکانیسم دفاعی ناخودآگاه است.

شکل گیری رانه ی "کامل باش"

رانه ی " کامل باش "  دردرون کودکی که تحت رفتار والدین یا شرایط موجود (مثلا نیازهایش دیده نشده یا ترتیب تولدش به شکلی بوده که مورد توجه قرار نگرفته یا تحت تاثیر جنسیتش در بستری که متولد شده تحقیر شده است یا پدرومادرآنقدردرگیر بودند که به او توجه نکرده اند یا شاهد دعوای والدین بوده ) مهار "نزدیک نباش" ویا "مهم نباش" ویا "وجود نداشته باش" را دارد ودرصورت داشتن عملکردی بی نقص بشدت مورد توجه پدر٬ مادر یاجانشین روانی آنها قرارمی گیرد (نوازشهایی وابسته به انجام او) ویا بواسطه ی مشاهده ی یادگیرانه از پدر ومادری که خود رانه ی " کامل باش " را دارند شکل می گیرد٬ در چنین شرایطی کودک یاد می گیرد که "- ترین" وسیله ایست برای بقا!! کودکی که مهاردر درون او شکل گرفته با یک درد درونی زندگی می کند که برایش رنج آور است بنابراین تصمیم می گیرد با کامل بودن روی این درد درونی را بپوشاند.

تفکرات مربوط به رانه ی " کامل باش "

فرد کمال طلب پیرو نگاه همه خوب یاهمه بد ٬همه یا هیچ وصفرویکی است.همه چیز باید کامل باشد.

من خوبم اگر کامل باشم .

وقتی بی نقص باشم دیگران منو دوست دارن .

اگر کسی از من اشتباهی ببینه طرد خواهم شد.

اگر موضوع یا موقعیتی بهترین نباشه دیگران راجع به آدم حرف بد میزنن.

آدمهایی که اشتباه میکنن از ارزش می افتن.

هیجانات مربوط به رانه ی " کامل باش "

اگر چیزی کامل نباشد نسبت به آن احساس بر انگیختگی پیدا کرده و آن را کنار می گذارد وممکن است با دیگران بازی عیب جو را آغاز کند( تو بدی من خوبم ) در صورت ادامه ی این روند در طول زمان فرد دچار خودشیفتگی (Narcissism) می شود در واقع ازاین پوسته ی خود شیفتگی برای ندیدن حقارتهای درونش استفاده می کند.

احساس رضایت فرد در مورد خود نیزصرفا تحت تاثیر بی نقص بودن اتفاق می افتد.مادامی که فکر می کند کامل ترین است حال خوبی را تجربه می کند.

 

آیا کاملترین وجود دارد؟؟

هیچ موقعیت کاملی وجود ندارد هرگز ما نسبت به خودمان و آنچه که هستیم کامل نیستیم . ما سعی می کنیم تحقق خود داشته باشیم و بهتر شویم ( شخص فرارونده در حال بهتر شدن است ). درهر شرایطی برای بهترین بودن نهایت تلاشمان را می کنیم ولی بیاد داشته باشیم که کاری که انجام می دهیم  کاملترین نیست.

تاثیر رانه ی " کامل باش " روی زبان بدن

زبان بدن شسته رفته ومرتبی دارند. هنگام صحبت کردن در کنار کلام برای نشان دادن مقصودشان خیلی از زبان بدن استفاده می کنند.

تاثیر رانه ی " کامل باش "  در رفتار

کاررا سخت می کنند ودر نهایت احساس رضایت نمی کنند بدلیل وجود گوشه های لب پر و یا بدلیل عدم دریافت تایید کافی احساس نقص در عملکرد خود می کنند.

در برابر انتقاد یا با خودشان بد می شوند ویا با منتقد.

 افرادی که اختلال وسواس دارند درکنار زمینه ی ژنتیکی وزیستی  تحت تاثیر رانه ی "کامل باش" هم هستند.

OCD (Obsessive-Compulsive Disorder) وسواس فکری یا عملی تکرار برای مطمئن شدن از بی نقص بودن مسئله است.

شکل گیری مهار: بخش اعظم مهاردر مرحله ی غیر کلامی (پیش کلامی - زیر1 یا2 سالگی ) درما شکل می گیرد وبعد درمرحله ی کلامی با توجه به پیامهایی که دریافت می کنیم در درون ما متبلور (Crystallize) می شود.تصمیمی که منجر به شکل گیری مهار می شود در سطح تحت ناخودآگاه وبیشتر ناخودآگاه است وما خیلی از آن آگاه نیستیم.

فعال شدن مهار: ما همیشه درگیر پیش نویس نیستیم.تحت تاثیر فشارجسمی ٬روانی ٬عاطفی ٬شغلی ٬تحصیلی (هر آنچه که به عنوان تنش (Tension) آن را تجربه میکنیم ) زمان انتخابهای مهم وموقعیتهای حساس  درما اضطراب بوجود می آید اضطرابی حاصل جابجایی آن موقع و آنجا با برداشت ما از واقعیت اکنون واینجا که مارا درگیر پیش نویس می کند.

 ممکن است درگیرپیش نویس شدن جنبه ی ارتباطی داشته باشد و در ارتباط با افراد خاصی ویا وابسته به موقعیت خاصی ما را درگیر کند.بستگی به این دارد که تصمیم پیش نویسی را در زمان کودکی در چه شرایطی اتخاذ کرده ایم.

(فرد خود یافته که خرد را تجربه میکند تحت فشار بالا پیش نویس را تجربه نمی کند درحالیکه فرد نوروتیک وعصبی که دوران کودکی پرتلاطمی داشته و یا خود را نمی شناسد با کوچکترین فشاری درگیر پیش نویس می شود. این فرد با خودشناسی ( من چه کسی هستم ؟ اجزای روانیم چی هستن؟ منشاء هیجاناتم از کجاست؟) وآموزشی که به خود می دهد تا آن موقع و آنجا را با اکنون واینجا جابجا نکند کم کم و به آهستگی در فشارهای بالاتر هنوز در حالت روانی مناسب است ودرگیر پیش نویس نمی شود.)

فعال شدن رانه: 0.5 تا 1 ثانیه طول می کشد تا رانه ی اصلی ما برای پوشاندن مهار فعال شود که حاصل آلودگی  بالغ به والد است وما رادر تعادل روانی ناسالم ومرضی نگه می دارد. بدون آگاهی وآموزش و نهایتا آلودگی زدایی (Decontamination) درزندگی عادی احساس بدی از دلهره ٬ اضطراب ٬ ناخوبی و حال بد را تجربه می کنیم.

"آموزش بهترین چیزی است که می تواند عقل را از نادرستی ها پاک کند." (امام علی علیه السلام)

صائق های زیستی یا غریزه ی زندگی و مرگ که ما با آنها بدنیا می آییم متفاوت از رانه ها هستند. تعامل بین غریزه ی زندگی و مرگ همچون هوای سرد وگرم که باهم جابجا شده وتولید باد را به همراه دارند در ما انرژی حیات ایجاد می کنند. (هیچگاه غریزه ی مرگ برزندگی غلبه پیدا نمی کند مگر زمان مرگ واقعی).

 

انسان برای بقا نیاز به نوازش دارد نوازش غذای روزانه و واحدی از شناخته شدن است بهمین دلیل نوازش غیر مشروط بطور دائم باید وجود داشته باشد رانه ها نوازش های مشروطی است جهت تامین بقا البته هر نوازش مشروطی نامناسب نیست تربیت ومتمدن شدن وبروز رفتار مناسب واتیکت نتیجه ی نوازشهای مشروط است به شرطی که نوازشهای غیر مشروط بطور دائم نسبت به بودن (being) کودک وجود داشته باشدونوازشهای مشروط با توجه به کارها (Doing) کودک زیاد یا کم شوند."بودن" و "انجام دادن" با هم متفاوتند.در مسئله ی تربیت ٬ رفتار کودک مورد نقد قرار می گیرد نه وجود او.

با تشکر از خانم نازنین سادات ملکوتی بابت گردآوری این مطلب

 

نظرات 10 + ارسال نظر
نیلوفر سه‌شنبه 19 خرداد 1394 ساعت 20:08 http://niloooo71.mihanblog.com/

سایت خوب و پرمحتوایی دارین
9618

متشکر از حسن توجهتون

مانا دوشنبه 18 خرداد 1394 ساعت 20:13

باسلام وسپاس از شماخوبان،فایل این قسمت دانلود نمیشه ویاپس از دانلودکردن باز نمیشه،اما فایل فسمتهای دیگه این مشکل رو نداشت تا به حال.ممنون از زحمات شماظ

سلام. لطفا مجددا سعی کنید.
پیروز باشید

سمیرا جمعه 15 خرداد 1394 ساعت 11:01

بینهایت از shareکردن برنامه های دکتر علی بابایی زاد در اینجا سپاسگزارم.واقعا تک تک صحبت هاشون عالی و اثرگذار هست...

خواهش می کنم.
موفق باشید.

گیتا پنج‌شنبه 14 خرداد 1394 ساعت 12:19

باتشکر از برنامه ی بسیار پربارتون. من هیچ وقت علاقه ای به میزگردهای تلویزیون نداشتم چون واقعا برای پرکردن آنتن هستند. ولی این برنامه با اقای دکتر بسیار ارزشمند و آموزنده بود. عمرتان پربار!

مهسا پنج‌شنبه 14 خرداد 1394 ساعت 02:02

وقتتون بخیر . میخواستم تشکر کنم ازتون به خاطر وبلاگ فوق العادتون .

راستش یه سوال هم داشتم و اون این هست که من تمام جلساتی رو که آقای دکتر توی برنامه اردیبهشت صحبت کردند تهیه کردم. حالا میخواستم ببینم آیا میشه با اونها شروع کرد به درمان کردن خودمون ؟ منظورم اینه که این جلسات میتونن مثل همون رفتن پیش آقای دکتر و ویزیت شدن موثر باشن ؟

سلام
از نظر لطفتون ممنونیم.
اگر بخواهیم از آخرین مطالبی که دکتر مطرح نمودند استفاده کنیم(حلقه گشتالت)، باید عرض کنم با نگاه کردن این برنامه می توانیم مرحله 2 که همان آگاهی می باشد را تقویت کنیم. با توجه به صحبت های دکتر درمان بدون مراجعه به متخصص با انجام قرارداد درمانی تا حدی قابل انجام است. اما درمان توسط متخصص متفاوت است و خودشناسی می تواند به آن کمک کند.

fatemeh چهارشنبه 13 خرداد 1394 ساعت 00:38

وااااااااااااای!خیلی ممنونم که فایل تصویری رو هم گذاشتین

خواهش می کنم. موفق باشید.

مینا سه‌شنبه 12 خرداد 1394 ساعت 16:06

سلام
ممنون که فایلای صوتی و تصویری دکتر بابایی زاد رو میذارید که بتونیم استفاده کنیم. به نظرم ایشون بسیار آدم باسوادی هستن که روانشناسی رو خیلی خوب می فهمن و میتونن مباحث پیچیده روانشناسی رو بسیار قابل و کاربردی به مخاطب انتقال بدن.
بازم مرسی از حسن توجه و انتخاب شما

سلام..خواهش می کنیم..
پیروز باشید

fatemeh دوشنبه 11 خرداد 1394 ساعت 22:34

راستی یه سوال هم داشتم.آقای دکتر به این سایت هم سرمیزنن و نظرات ومیخونن؟؟؟

سلام
در این باره اطلاعی نداریم.

fatemeh دوشنبه 11 خرداد 1394 ساعت 22:24

barnameh emrooz awli bood.latfan file tasviri ri ham zoodtar bezarin.
meci az site khoobetoon

ممنون از شما
فایل تصویری رو هم گذلشتیم

پریسا دوشنبه 11 خرداد 1394 ساعت 15:46

شماره پیامک برنامه رو میخوام لطفا :-)
همون 3000045 هستش؟

3000045

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد